Caroline van der Post

Pulsar coachingstraject

Op reis in je dagelijks leven

In een Pulsar coachingstraject werk je met een eigen leervraag en je dagelijkse praktijk is je materiaal. Voor wie toe is aan een grote verandering. Een nieuwe baan, een transformatie in je ondernemerschap of wezenlijke persoonlijke ontwikkeling. In een coachingstraject, dat 6 tot 8 maanden beslaat, geef je de ruimte aan jouw persoonlijke groei. Je krijgt na elke sessie persoonlijke integratie opdrachten zodat je nieuw inzicht direct verdiept door toepassing in je praktijk. Aan het eind van je ‘reis’ oogst je de antwoorden op je leervraag.
Ik werk vanuit de Pulsar visie en maak als gids gebruik van de Latifa, een oude mystieke oefening met 7 zingevingskwaliteiten. Deze 7 kwaliteiten of thema’s komen in ieders leven - en in elk veranderingsproces - aan bod: aanvaarden, verlangen, hoop, vertrouwen, loslaten, liefde en willen.

Wat kan een Pulsar coachingstraject voor je betekenen?

Een coachingstraject kent concrete resultaten: je ontwikkelt nieuwe perspectieven en je leert jouw inspiratie om te zetten naar realisatie. Je vergroot je zelfkennis door zicht op je unieke talent en draken en ontdekt hoe jij op je best kunt zijn. Zo word jij zelf het startpunt van verandering, en vormgever van je werk. Steeds opnieuw.

Praktisch

  • Een coachingstraject bestaat uit 7 sessies van anderhalf uur, met circa 3 weken tussen de sessies.
  • Je ontvangt na elke sessie integratie oefeningen om het geleerde te verankeren in je dagelijkse praktijk.
  • Tarief € 1.250,- (particulier) of € 1.550,- (zakelijk). Betaling in 3 termijnen is mogelijk. Voor zelfstandig ondernemers zijn de kosten veelal aftrekbaar.
  • Locatie: Coachhuis Vondelpark, Van Eeghenlaan 27 of KW9, Kromme Waal 9 in Amsterdam. Andere locaties zijn mogelijk in overleg.
  • Voorafgaand aan een coachingstraject is er altijd een vrijblijvend kosteloos intakegesprek om je vraag te bespreken en te kijken of het traject past bij jouw vraag.

Afspraak maken

Wil je meer weten of direct een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek? Neem contact met mij op. Mocht je behoefte hebben aan een korter traject, dan is dat altijd bespreekbaar.

Referenties

Caroline kan heel goed helpen bij het vinden van je innerlijke schat - die op waarde schatten, oppoetsen en in de wereld zetten.
Amis Boersma - Meer Lieve Brieven
Ik heb veel aan de coaching gehad door de combinatie van zelf willen en iemand die me op de juiste manier motiveerde om dingen te doen buiten mijn comfortzone. Ik heb nu beter inzicht in mezelf, op persoonlijk en zeker ook op zakelijk vlak.
Liek van den Braak - eigenaar Lont Grafisch werk

Lees hier meer referenties

Terug naar Coaching