Advies

Helderheid en nieuwe ideeën

Ik breng je op nieuwe ideeën en structureer. Dit is de kern van mijn inzet als adviseur. Vanuit heldere vragen komt de essentie in beeld, waarop klanten aanhaken. Samen maken we de vertaling naar een consistent verhaal en concreet handelen in de praktijk. In positionering van producten of diensten, in gedrag en in communicatie.

De toegevoegde waarde van een organisatie of merk is gebaseerd op de relevantie die klanten ervaren; de blik vanuit de afnemer is dan ook leidend in mijn werk. Ik heb een brede ervaring, zowel in profit als non-profit omgevingen.
De vormen en situaties waarin ik advies geef zijn divers: hulp bij aanbestedingen, communicatievraagstukken en begeleiding van auteurs bij het schrijven van non-fictie boeken.

Een bijzonder en langlopend project is de Handboeken serie waarvan ik de uitgever ben: Handboek voor Talent, Handboek voor Tijd en Handboek voor Talententeams. Drie opgewekte boeken, geschreven door Jan de Dreu en Kees Gabriëls, voor iedereen die het beste van zichzelf wil geven in zijn werk. Je leest er meer over bij Inspiratie.

Een aantal opdrachtgevers:

Mindshare - CBR - GroupM – Catering van het Land - Dokters van de Wereld - VDAD Verder door anders doen - Natuurmonumenten - IJsbreker Producties - MEC - Ministerie van AZ Dienst Publiek en Communicatie - UnityOne - Pulsar Inspireert - Het Talentbedrijf - Winkwaves - Gemeente Amsterdam - Werk en Waarde - ABN AMRO - Comité 4 en 5 mei - Stichting In mijn Buurt

Meer weten of een afspraak maken?

Benieuwd of ik iets voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact op, ik hoor graag van je.

Anke Tusveld, Professional Leadership Trainer and Career Coach

Aan te bevelen als je iemand zoekt die je werk naar een hoger niveau tilt, terwijl je zelf aan het roer blijft.

Monique van Doorn - Directeur Verder door anders doen (VDAD)

Mensen en/of organisaties die op zoek zijn naar externe denkkracht om hun eigen roest weg te poetsen of behoefte hebben aan een tijdelijke ploeggenoot om innovaties te stimuleren, raad ik zeker aan om Caroline te bellen. Haar inbreng brengt creativiteit, out of the box ideeën en moedigt anders denken aan.

Lees hier meer referenties.