Coaching

Je richting zit in jezelf

Op je best zijn, in plaats van je best doen. Kun je je voorstellen wat een vrijheid dit geeft? Ik geloof dat je richting in jezelf zit. En dat je kunt leren vertrouwen op je eigen richting om je leven vorm te geven. Wat doe jij van nature? Wat gaat jou aan het hart? Je talent en je missie zijn unieke koersbepalers.

Een nieuwe stap in werk

Inzicht in je talent en je missie zorgt ervoor dat je een helder en eigen antwoord kunt formuleren op vragen als 'is dit nu het werk dat bij me past' of 'ik wil iets anders, maar wat'. Wat geeft jou zin? Wat zijn de wellicht onbewuste barrières die je belemmeren om een stap te zetten? Vanuit dit inzicht kun je jezelf ultiem in werking zetten, wat veel meer oplevert dan je hard best doen in een profiel dat je niet echt past.

Je kunt bij mij terecht voor een coachingstraject of een losse coachingssessie. Je leest er hieronder meer over. Wil je meer weten over mij en wat mij beweegt, kijk dan hier.

Pulsar coachingstraject – Op reis in je dagelijks leven

Een coachingstraject bestaat uit 5 tot 7 sessies, waarin je werkt met een persoonlijke leervraag. Hiermee schep je ruimte voor nieuw perspectief en duurzame verandering. De Pulsar visie is de basis van waaruit ik werk: van inspiratie naar realisatie. lees meer

Schatgraversgesprek

Sta je voor een belangrijke keuze, wil je een idee aanscherpen of je opnieuw oriënteren? Dan kan een eenmalig coachingsgesprek heel werkzaam zijn. Ik noem dit ook wel een Schatgraversgesprek.  lees meer

Wil je meer weten of meteen aan de slag met je vraag? Neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.