Over Caroline

Wat mij beweegt

Ik ben benieuwd naar wat mensen beweegt, of juist tegenhoudt. Deze nieuwsgierigheid heb ik ruim 15 jaar ingezet als marketing en communicatiestrateeg in het bedrijfsleven en bij de overheid. Sinds 2011 werk ik met plezier als zelfstandig ondernemer.

Mijn overtuiging is dat elk mens in principe zijn potentieel volledig wil inzetten, wil floreren. Mensen in hun waarde versterken is mijn drijfveer. Zodat je helemaal op je plek kunt zijn in je werk.

Opleiding en achtergrond

Na een marketingcommunicatie achtergrond heb ik de Pulsar Academie voor Veranderkundige en de opleiding Transformationeel Coachen gevolgd. Ook ben ik opgeleid in Socratische gespreksleiding, Deep Democracy, Voice Dialogue en Psychodrama voor coaches. Ik ben gecertificeerd Management Drives trainer, in het bezit van Lean Green Belt en aangesloten bij de NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroepscoaches.

Alle beelden op deze site zijn mijn eigen foto’s. Momenten en plekken die mijzelf inspireren leg ik graag vast; ik wens je een rijke blik!

Een coachingstraject kent concrete resultaten: je ontwikkelt nieuwe perspectieven en je leert jouw inspiratie om te zetten naar realisatie. In een nieuwe baan, het starten van je eigen bedrijf, een transitie in je werk. Je vergroot je zelfkennis door zicht op je unieke talent en draken en ontdekt hoe jij op je best kunt zijn. Zo word jij zelf het startpunt van verandering, en vormgever van je werk. Steeds opnieuw.

Ga naar Coaching, TrainingAdvies of Inspiratie.