Pulsar coachingstraject

Op reis in je dagelijks leven

In een Pulsar coachingstraject werk je met een eigen leervraag en je dagelijkse praktijk is je materiaal. Voor wie toe is aan een grote verandering. Een nieuwe baan, een transformatie in je ondernemerschap of wezenlijke persoonlijke ontwikkeling. In een coachingstraject geef je de ruimte aan jouw persoonlijke groei. Je krijgt na elke sessie persoonlijke integratie opdrachten zodat je nieuw inzicht verdiept door toepassing in je praktijk. Aan het eind van je ‘reis’ oogst je de antwoorden op je leervraag.

Ik werk vanuit de Pulsar visie en maak als gids gebruik van de Latifa, een oude mystieke oefening met 7 zingevingsthema’s. Deze 7 thema’s komen in ieders leven - en in elk veranderingsproces - aan bod: aanvaarden, verlangen, hoop, vertrouwen, loslaten, liefde en willen.

Wat kan een Pulsar coachingstraject voor je betekenen?

Een coachingstraject kent concrete resultaten: je ontwikkelt nieuwe perspectieven en je leert jouw inspiratie om te zetten naar realisatie. In een nieuwe baan, het starten van je eigen bedrijf, een transitie in je werk. Je vergroot je zelfkennis door zicht op je unieke talent en draken en ontdekt hoe jij op je best kunt zijn. Zo word jij zelf het startpunt van verandering, en vormgever van je werk. Steeds opnieuw.

Praktisch

Een coachingstraject bestaat uit 5-7 sessies van anderhalf uur, met circa 3 weken tussen de sessies. Je ontvangt na elke sessie integratie oefeningen om het geleerde te verankeren in je dagelijkse praktijk. Locatie is Coachhuis Amsterdam Vondelpark. Andere locaties zijn mogelijk in overleg.

Voorafgaand is er altijd een vrijblijvend kosteloos intakegesprek om je vraag te bespreken en te kijken welke inzet passend is.

Afspraak maken

Wil je meer weten of direct een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek? Neem contact met mij op. Mocht je behoefte hebben aan een korter traject, dan is dat altijd bespreekbaar.

Pien Niehe – Communicatieadviseur

De sessies en opdrachten gaven mij durf en vertrouwen in de toekomst. Dit heeft mij enorm geholpen bij het maken van de stap om voor mijzelf te beginnen.

Esther - Ondernemer in online marketing

Caroline is een coach die goed luistert en je een spiegel voorhoudt. Het is niet altijd leuk om in die spiegel te kijken, maar wel erg leerzaam 😉

Amis Boersma - Meer Lieve Brieven

Caroline kan heel goed helpen bij het vinden van je innerlijke schat - die op waarde schatten, oppoetsen en in de wereld zetten.

Lees hier meer referenties.