Referenties

Referenties coaching

Pien Niehe - Communicatieadviseur

Caroline is een hele goede coach. Slim, empathisch en vrij van oordeel. De gesprekken met haar waren zeer waardevol. Zij gaven mij een helder inzicht in mijn talent en in de waarde van mijn werkervaring en verworven kennis. Met haar sessies en opdrachten gaf zij meer durf en vertrouwen in de toekomst. Dit heeft mij enorm geholpen bij het maken van de stap om voor mijzelf te beginnen.

Paula - Redacteur

Als je wilt werken vanuit je talent moet je naar Caroline gaan. Je ontdekt je talent en krijgt opdrachten die bij jou passen waarmee je je loopbaanpad kunt veranderen. De opdrachten zijn associatief, ze maken je gedachten vrij EN geven je richting. Caroline coacht creatief en scherp. Ze is positief maar je moet wel zelf aan de bak natuurlijk!

Nienke Douma - Teamcoach en loopbaanadviseur

Aanrader! Om bewuste en onbewuste keuzes gewaar te worden en zingeving in je leven toe te voegen.

Marije - Sociaal ondernemer

Zowel mijn talent als mijn patronen werden belicht tijdens de sessies, een balans die ik als heel prettig heb ervaren. Het traject heeft me richting gegeven, meer zelfvertrouwen, rust en een voller leven met de focus op wat ik wil en wat ik nodig heb. Caroline is scherp, liefdevol en inspirerend. Ze raakt de juiste snaren.

Esther - Ondernemer in online marketing

Door de sessies heb ik meer inzicht in mijn eigen handelen en hoe anderen daarop reageren. Caroline is een coach die goed luistert en je een spiegel voorhoudt. Het is niet altijd leuk om in die spiegel te kijken, maar wel erg leerzaam 😉

Lees meer over Coaching.

Referenties trainingen, workshops en events

Deelnemers 24uurs meeting Platform Waterkeringbeheer, i.s.m. IJsbreker Producties

‘Een dijk van een bijeenkomst’ – ‘Inspirerende dagen waarop goed is gewerkt. Een geslaagde meeting: ongedwongen, relaxed en een goed inhoudelijk resultaat.’

Deelnemers eerste Pulsar Werkinspiratie event

'Het leukste netwerk event ooit!', 'Het was top', 'Zoveel inspiratie én lekker concreet'

Deelnemers SocialbOOST – Clusterbijeenkomst Zichtbaar werken Cluster SRB Stadsdeel Oost Amsterdam

‘Stimulerend om collega’s van verschillende afdelingen te ontmoeten.’ – ‘Ik begrijp beter hoe ik social media werkmatig kan inzetten.’ - ‘Complimenten voor deze innoverende dag!’

Deelnemers Waterwerk2020 - Toekomstvisiedag Unie van Waterschappen

'Zeer goed georganiseerde visiebijeenkomst, afwisselende opzet zorgde voor dynamiek, inspiratie en interactie' - 'Geslaagde dag vol positieve energie!'

Lees meer over Training.

Referenties Advies

Monique van Doorn - Directeur Verder door anders doen (VDAD)

Mensen en/of organisaties die op zoek zijn naar externe denkkracht om hun eigen roest weg te poetsen of behoefte hebben aan een tijdelijke ploeggenoot om innovaties te stimuleren, raad ik zeker aan om Caroline te bellen. Haar inbreng brengt creativiteit, out of the box ideeën en moedigt anders denken aan.

Sylvie van Roozendaal - COO GroupM Netherlands

Caroline heeft voor GroupM een 2-tal strategische opdrachten gedaan. Ik was onder de indruk van de wijze waarop zij creativiteit en structuur naadloos wist te laten aansluiten op elkaar zodat het resultaat zowel verrassend als compleet was. De samenwerking was een feestje: gefocust op het resultaat, met kennis en kunde én een behoorlijke dosis aan drive en humor.

Arjan Nienhuis - Eigenaar Nienhuis Landschapsarchitectuur en ontwikkelaar Dwaalroutes

Een deskundige teamspeler die scherpte brengt. Caroline stelt de juiste vragen en spiegelt op een plezierige en constructieve manier. Hierdoor wordt de kern van een vraag/oplossing beter zichtbaar. En in begrijpelijk Nederlands omgezet.

Anke Tusveld - Professional Leadership Trainer and Career Coach

Caroline heeft het manuscript van mijn boek verbeterd, subtiel en doeltreffend tegelijk. Haar vragen waren scherp en zetten mij aan het denken. Ik zou je haar zeker aanbevelen als je iemand zoekt om je werk naar een hoger niveau te trekken, terwijl je zelf aan het roer blijft.

Frans Corten - Eigenaar Werk en Waarde

Caroline heeft mij gecoacht bij het schrijven van mijn boek Uitzonderlijk Talent. Zij heeft eerst met mij de hoofdstructuur opgezet. Hoewel ik normaal een heel gestructureerd persoon ben, werkt dat niet bij mijn eigen boek. Daar had ik echt Caroline voor nodig. Haar tweede belangrijke bijdrage was het aangeven in de tekst waar de balans in toon niet goed was. Welke casussen zijn net te heftig voor de lezer? Welke onderdelen hebben toelichting nodig of een voorbeeld? Hoe schrijf je authentiek over jezelf? Caroline heeft niets opgedrongen zodat ik mijn eigen unieke schrijfstijl kon behouden.

Lees meer over Advies.